© 2018 Rocòdrom ES CAU

Carrer Jaume Ferran Nº 72, Palma

rocodromescau@gmail.com

Telf 871531093

ESCOLA D'ESCALADA

L’escola d’escalada està orientada per a cobrir les necessitats formatives de les primeres categories o “esport base” (nins/es d'entre 5 i 17 anys).   

L’ escalada és una de les formes bàsiques dels moviments en els humans, per això és una activitat clau  per a descobrir l’entorn infantil i juvenil; afavoreix la salut gràcies a una millora   de la musculatura esquelètica, de la flexibilitat, de les facultats coordinatives i psicològiques, afavoreix la cooperació, la relació entre companys, fomenta el desenvolupament de la personalitat, l’autoestima, l’autoconfiança, el contacte amb la natura, etc.

 Volem que l'esportista guanyi en  aptituds de compromís ambiental,  de responsabilitat, d'igualtat i d'optimisme, de superació personal, i també  que aprengui tècniques bàsiques de progressió en escalada; adquireixi coneixements bàsics en l’ús del material; fomenti valors de cooperació, i sobretot, cerquem que els nins/es es diverteixin. ​​

Objectius:

1. Aprendre tècniques bàsiques de progressió en escalada.

2. Adquirir coneixements bàsics en l’ús del material.

3. Familiaritzar-se amb el medi natural.

4. Fomentar valors de cooperació, superació personal, respecte per el medi ambient, divertir-se, etc.

5. Millorar la coordinació dinàmico-general.

6. Agafar consciència de la respiració en situacions de tensió i d’estrès.

7. Despertar hàbits i actituds de superació i d’esforç davant situacions difícils.

8. Afavoreix l’augment de l’ autoestima i confiança.

9. Desenvolupa la riquesa motriu del nin/a.

IMG-20170916-WA0004.jpg
ok121818.jpg

Activitats:

  Estiraments, jocs cooperatius i adaptats a l’escalada, activitats multiesportives, tallers de manualitats, prevenció de lesions, utilització del material adequat, entrenaments personalitzats, etc. (depenent del grup d’edat les activitats variaran en funció de les seves necessitats. )

Consultar horaris.