© 2018 Rocòdrom ES CAU

Carrer Jaume Ferran Nº 72, Palma

rocodromescau@gmail.com

Telf 871531093

ACTIVITATS PER A GRUPS

L’ escalada és una de les formes bàsiques dels moviments en els humans, pel qual és una activitat clau  per a descobrir l’entorn infantil i juvenil; afavoreix la salut gràcies a una millora   de la musculatura esquelètica, de la flexibilitat, de les facultats coordinatives i psicològiques, etc.; afavoreix la cooperació, la relació entre companys, fomenta el desenvolupament de la personalitat, l’autoestima, l’ autoconfiança, el contacte amb la natura, etc.

El principal interès és que els/les joves es diverteixin, aprenguin, es relacionin entre ells, cooperin, practiquin una activitat física completa que els tregui del sedentarisme que darrerament afecta a tants de joves, etc.

Per aconseguir-ho emprarem diferents eines i estratègies que els nostres tècnics, titulats i amb una gran experiència, sabran aprofitar. 

Transmetre els valors amb els quals treballem cada dia, superació, igualtat, positivisme, respecte, etc, garantint la màxima seguretat i diversió dels participants és el nostre compromís.

 Utilitzarem l'escalada com una eina en l'adquisició de valors i no com una finalitat en sí mateixa, a través d'unitats didàctiques dissenyades amb un marcat vessant pedagògic com a projecte educatiu complet i adaptat a les característiques de cada grup i a les seves edats.

Detalls:

Sessió de 2 hores de duració.

Inclou: instal·lacions, material homologat, tècnics d'escalada titulats nivell II  i assegurances pertinents.

P.V.P: 10€ per participant. " mínim 10".

Consultar preus per a grups menors de 10 o descomptes per a grups més nombrosos.