top of page

ROCÒDROM PORTABLE

Amb el nostre monòlit portable et portem l'escalada als teus esdeveniments.

 

Disposem d'una torre d'escalada de 6'5 m d'altura homologada de l'empresa TOP 30 que pot tenir fins a 4 nins escalant simultàniament a les diferents vies.

És ideal per escoles i col·legis, ajuntaments, casals, fires, festes de barri o qualsevols que ens ho demani.

Activitat apta a partir de 3 anys.

Es pot contratar el monòlit desde 650€ amb 2 tècnics, per  6 hores d'activitat.

(Consultar preus per a més hores o més tècnics) 

La contractació del servei de monòlit i el preu inclou: Tècnics titulats, tot el material necessari  homologat CE, projecte d'activitats itinerants obligatori i assegurances pertinents.

Portem 12 anys d'experiència oferint activitats d'escalada per a nins i joves de diversos centres escolars, clubs d'esplai, associacions, aniversaris, ajuntaments, festes de barri, etc. Decahtlon Son Moix, Casal Sa Fàbrica d'Inca, Col·legi Ben Dinat, festes de Santa Pagesa, Sa Possessió, Ajuntament de Marratxí, fira Dolça d'Esporles, Esclataventura, Ajuntament de Palma, Aspanob, Ajuntament de Puigpunyent, Centre Mater Misericordiae, etc, són alguns dels llocs on hem treballat amb la torre d'escalada. La nostra experiència, currículum i formació ens avala.

Els nostres tècnics també posseeixen una àmplia experiència en la instal·lació de tirolines, ponts tibetans, pènduls i diferents activitats amb cordes per a infants i joves. 

 

Més informació: 

bottom of page