STAFF

A rocòdrom ES CAU treballem per oferir-te les millors experiències amb totes les novetats en al món de l'escalada.

Els nostres treballadors i tècnics estan en formació constant, realitzant diversos cursos amb els millors professionals a nivell estatal i mundial. 

Cadascun posa el seu granet d'arena en la seva especialitat, donant-ho tot cada dia dintre de les nostres  instal·lacions. 

  Tomeu Verger
    Director de sala, 
màrqueting, administrador.

 Fundador del rocòdrom ES CAU l'any 2010, portant la seva administració, gestió i comptabilitat des d'aleshores. Tècnic Esportiu d'escalada nivell II, àrbitre nacional d'escalada.

Carles Pijoan
 Entrenador, Routesetter.

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a la Universitat de Lleida i Tècnic d'activitats físiques i esportives. Master de formació de professorat a la UIB. Titulat IRATA nivell 1.

Arturo Fernandez
 Front Desk, barman
creative manager.

Llicenciat en química. Tècnic en seguretat alimentària i formador d'alèrgens. Tècnic en protecció de dades. 20 anys d'experiéncia en el món de l'escalada.

Joan Mercant
  Gerent, coordinador,
 Routesetter.

Tècnic Esportiu d'escalada nivell II, Tècnic en conducció d'activitats fisicoesportives en medi natural, àrbitre nacional d'escalada. 8b+/c encadenat en escalada esportiva.

Xavi Gonzalez
 Head Routessetter.

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a la Universitat de Lleida i Tècnic de muntanya nivell 1 a ETEVA de Vall d'Aran. Primer i per el moment únic Mallorquí en encadenar 9a assatjat i 8B a vista en escalada esportiva.

Mateu Martínez
  Cursos infants,
esdeveniments. 

Tècnic en conducció d'activitats fisicoesportives en medi natural i tècnic superior d'activitats fisicoesportives. Monitor i director del temps del lleure.

ES CAU: C/Jaume Ferran Nº72, Palma (Plaça de bous).

ES CAU BLANQUERNA: C/Pare Francesc Molina Nº29, Palma.

rocodromescau@gmail.com

Telf 871531093

© 2018 Rocòdrom ES CAU