STAFF

A rocòdrom ES CAU treballem per oferir-te les millors experiències amb totes les novetats en al món de l'escalada.

Els nostres treballadors i tècnics estan en formació constant, realitzant diversos cursos amb els millors professionals a nivell estatal i mundial. 

Cadascun posa el seu granet d'arena en la seva especialitat, donant-ho tot cada dia dintre de les nostres  instal·lacions. 

13882.jpg
  Tomeu Verger
    Director de sala, CEO,
màrqueting, administrador.

 Fundador del rocòdrom ES CAU l'any 2010, portant la seva administració, gestió i comptabilitat des d'aleshores. Tècnic Esportiu d'escalada nivell II, àrbitre nacional d'escalada. 8b+/c en escalada esportiva.

PHOTO-2020-03-31-16-32-27.jpg
Joan Mercant
  Gerent, coordinador,
 Routesetter.

Tècnic Esportiu d'escalada nivell II, Tècnic en conducció d'activitats fisicoesportives en medi natural, àrbitre nacional d'escalada. 8c+ encadenat en escalada esportiva.

Carles Pijoan
 Entrenador, Routesetter.

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a la Universitat de Lleida i Tècnic d'activitats físiques i esportives. Master de formació de professorat a la UIB. Titulat IRATA nivell 1. Compta amb varis octaus encadenats a la seva llibreta.

Arturo Fernandez
 Front Desk, barman
creative manager.

Llicenciat en química. Tècnic en seguretat alimentària i formador d'alèrgens. Tècnic en protecció de dades. 20 anys d'experiéncia en el món de l'escalada.

Xavi Gonzalez
 Head Routessetter.

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a la Universitat de Lleida i Tècnic de muntanya nivell 1 a ETEVA de Vall d'Aran. Primer Mallorquí en encadenar 9a assajat i 8B a vista en escalada esportiva.

Mateu Martínez
  Cursos infants,
esdeveniments. 

Tècnic en conducció d'activitats fisicoesportives en medi natural i tècnic superior d'activitats fisicoesportives. Monitor i director del temps del lleure.